Psychologia

ogłoszenia dla studentów

Polityka prywatności

Obowiązek informacyjny (art. 13 RODO)1
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Elbląska Uczelnia Humanistyczno-Ekonomiczna z siedzibą w Elblągu (82-300), przy ul. Lotniczej 2.
Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych (IOD), który nadzoruje prawidłowość przetwarzania danych. Z IOD można się skontaktować drogą elektroniczną, wysyłając wiadomość na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie, Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celu subskrypcji (dostarczenia) newslettera.
Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres subskrypcji newslettera.
Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom.
Podanie danych jest dobrowolne. W przypadku ich niepodania nie będą Państwo mogli skorzystać z subskrypcji newslettera.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych i cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
Zgodę można wycofać, wysyłając wiadomość na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gry uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Zgoda na przetwarzanie danych
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Elbląska Uczelnia Humanistyczno-Ekonomiczna z siedzibą w Elblągu w celu subskrypcji newslettera. Zapoznałam/em się z powyższą informacją dotyczącą przetwarzania danych osobowych. Wiem, że mogę wycofać zgodę na przetwarzanie, wysyłając wiadomość na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..


1Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Facebook

Newsletter

Zaakceptuj Warunki korzystania oraz Polityka prywatności

Kontakt

Elbląska Uczelnia Humanistyczno-Ekonomiczna

82-300 Elbląg, ul. Lotnicza 2

  • dummy55 239 38 02

  • dummy512 543 463

  • dummy rektorat@euh-e.edu.pl

© Copyright EUH-E 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.